Senarai Blog Saya

Kawan-kawan THE SECRETHIO

Masa Itu Ikan Emas


Get your own Digital Clock

Ahad, 27 Mei 2012

Hey, I`m 20 ! -Birthday girl-

Assalamualaikum. Hari ni berapa hari bulan? Cepat tengok kalender! 27 Mei kan. Ada lagi ke yang tak tahu hari ni birthday zatty? Haha. Gaya macam popular sangat je kan. Hey, today is my birthday la. My birthday tau. Hehe! Alhamdulillah, hari ni genap umur zatty yang ke 20 tahun. Umur yang paling digeruni oleh semua makhluk-makhluk bumi yang berumur 19. Hehe. Kenapa digeruni? Ye lah, cuba korang bayangkan umur korang dah masuk puluhan! Bukan belasan lagi tau. Mesti rasa macam "Ya Allah, tua nya aku!". Kan? Tapi memang la, tak di nafikan yang kita ni makin tua, makin berumur, makin berkedut. Makin dekat je dengan panggilan Allah. Satu hakikat yang kita tak boleh elakkan walaupun kita waachaaa sekalipun. =) Zatty buat entry ni special untuk kawan-kawan zatty yang ingat kat zatty dan sudi doakan zatty. Entry ni khas untuk korang! ^_^ Walaupun fesebuk yang ingatkan Haha. Tapi zatty appreciate sangattt! At least korang sudi post kat wall zatty. Aii, post je? Hadiah tak de? Haha. And last but not least, thanks for my sang arjuna sebab dia sentiasa jadi orang pertama yang wish happy birthday kat zatty. =D Walaupun dia tak dapat wish face to face sebab sibuk punya pasal, tapi zatty bersyukur dan happy sesangat sangat dapat wish dari dia. Thanks sayang! (Adoi, bercengkerama pulak kat sini. HAHA) Okai, dah. Jom tengok all the wishes daripada membe zatty kat fesebuk. Jom jomm. 















Dah Intai "THE SECRETHIO"? Jom Klik Like. TY! ^_^

4 ulasan:

Dhiah Mardhiah berkata...

selamat hari lahir..semoga panjang umur ^^

Zatty Lutfi berkata...

Thanks dhiah. Amin. ^^

gadis kacamata berkata...

semoga pnjang umo n murah rezeki..
=D

Zatty Lutfi berkata...

Ty gadis kacamata. ;')